onsdag 29 april 2009

Hojjen är Raceready

Jaha då var Dennis klar med hojjen... Samtidigt som Dennis och jag satt på kåporna uppe hos Dennis så kom Björn Friström från Street N Strip till oss och fotade hojjen och oss. I nästa nummer av tidningen som kommer ut 2/6 kan ni läsa om oss....

Nu är det inte långt kvar till premiären nere i Malmö, till i år har vi ju som bekant byggt om och lättat ordentligt,sista tävlingen vi körde förra året vägde vi in oss på 286 kilo alltså Hoj/förare.. I fredags vägde vi 272 kilo!! Om vågen stämmer någorlunda så har vi hitills bantat bort 14 kilo.. Själv tränar jag som aldrig förr för att göra mig av med dom sista 2 kilona.. Men som sagt vi får se hur bra det stämmer på vågen när vi kommer till Malmö..

Men vi är ändå väldigt nöjda med resultatet av mod på hojjen, Utan Kenneth på Swecomposite,John på Power Bike och Dennis så klart hade allt detta inte varit möjligt.... Jag vill även passa på att tacka mina fantastiska grannar Uffe och Jonas ( Villavärmeteknik ) för sponsringen.. Ni är helt fantastiska!

Alla ni PSB förare som tänkt köra hela SP serien maila till sv.lundqvist@telia.com och anmäl er för Sven sammanställer vilka som tänker köra hela serien.

Ni som inte anmält er till All Bikeweekend och SM tävling # 1 gör det nu!

// Pelle

//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar